Kommentera och gilla inlägg via Facebook och Twitter

För att kommentera på FBA-bloggen behöver du inte registrera dig på själva bloggen. Istället loggar du in via Facebook eller Twitter och kan sedan kommentera på inlägg. Du kan också kommentera genom att skapa ett användarkonto hos Disqus, vars verktyg används på FBA-bloggen.

Dina kommentarer kommer inte att synas på Facebook eller Twitter. Däremot syns det i din användarprofil om du klickar på ”tummen upp”, och alltså gillar ett inlägg.

Om du redan är inloggad på Facebook eller Twitter när du besöker bloggen och vill kommentera ett inlägg, så klickar du på respektive knapp ”Log in with… Facebook / Twitter”. Då dyker ett fönster upp som ber om din tillåtelse att ansluta ditt konto till FBA:s blogg. Fönstret kan ge intryck av att personlig information sparas hos FBA, men så är det inte. Det enda vi tar in är namn och användar-id till valt socialt medium samt e-postadress. Detta gör vi eftersom det krävs rent tekniskt för att en kommentar ska kunna publiceras på bloggen. Din e-postadress syns aldrig i bloggen och vi delar aldrig med oss av den till någon annan.

Är du inte inloggad på Facebook eller Twitter och klickar på kommentarsfunktionen så dyker först ett inloggningsfönster upp som ber dig logga in på ditt konto till Facebook eller Twitter.

Om du inte har eller inte vill skapa ett konto på Facebook eller Twitter är du alltid välkommen att skicka in dina kommentarer eller synpunkter till fbabloggen@fba.se eller direkt till den aktuella bloggaren: fornamn.efternamn@fba.se.